Raport Cadou!

SEO - Optimizare site pentru motoare de cautare

seo

Search engine optimization, prescurtat SEO, inseamna optimizarea pentru motoare de cautare.
In termeni simpli, procesul optimizare site presupune efectuarea unor modificari asupra website-ului. Luate separat, modificarile de optimizare nu aduc imbunatatiri sesizabile, dar privite si actionand ca un intreg acestea imbunatatesc user experience si au un impact notabil asupra performantele inregistrare din mediul organic, dar si mediul platit.

Cel mai probabil, sunteti familiarizat cu conceptul optimizare SEO, mai ales ca procesul cuprinde elemente necesare oricarei pagini web. Insa, procesul optimizare site necesita implicarea unui specialist SEO aflat la curent cu ultimele noutati

SEO on page

seo
Dezvoltam campanii SEO de optimizare on page sub forma unui serviciu one-time (o singura data).Beneficiul principal al procesului SEO one-time consta in transparenta si palpabilitatea modificarilor pe care le propunem si implementam.

Planul SEO este personalizat, acesta fiind diferit pentru fiecare site; chiar daca sunt site-uri din acelasi domeniu de activitate, cu acelasi public tinta.
Cere o oferta

SEO off page

seo
Optimizare site off page consta in toate procesele de crestere a popularitatii site-ului, adica procesele SEO care nu tin de continutul site-ului.Procesele SEO off page sunt in principal compuse din activitati de link building relevant si interactiunea sociala. Cere o oferta

Nu uitati!
Vizitatorii site-ului din mediul organic sunt potentiali clienti ce efectueaza cautari in motoarele de cautare folosind cuvinte legate de afacerea dvs.
Chiar daca denumirea contine cuvinte "pentru motoare de cautare", servicii optimizare SEO se bazeaza pe nevoile si cerintele utilizatorilor.

Dezvoltam si implementam planuri SEO de optimizare a site-ului dvs. pentru motoarele de cautare, mai exact pentru cautatorii potentiali clienti! Contacteaza-ne